چقدر از اینترنت برای بازدید از یک سایت آنلاین یا یافتن محصول مورد نیاز سفارش طراحی سایت مشهد خود استفاده کرده اید؟ چند درصد از جستجوهای اینترنتی شما واقعاً خدمات یا محصول مورد نیاز شما را می خرند؟ چند بار در روز پرداخت آنلاین انجام می دهید؟ اگر حضور فیزیکی ندارید و قصد دارید خدمات یا محصولات را فقط به صورت آنلاین خریداری کنید و قبوض خود را با کارت اعتباری یا بانکی پرداخت کنید، می خواهید آنلاین پرداخت کنید.
به طور کلی پرداخت آنلاین عبارت است از پرداخت وجه از طریق اینترنت که بدون نیاز به حضور فیزیکی و تنها با کارت بانکی خود تراکنش را انجام می دهید.
فروشگاه های آنلاین و شرکت های آنلاین با راه اندازی درگاه پرداخت اینترنتی یا به طور کلی درگاه پرداخت اینترنتی، پرداخت آنلاین را برای کاربران فراهم می کنند.
نحوه پرداخت آنلاین
هنگام خرید از طریق اینترنت، افزودن محصول یا انتخاب خدمات، به صفحه بانک گیرنده هدایت می شوید. در این زمان به مشخصات کارت بانکی خود نیاز دارید. در این قسمت باید 4 پارامتر مهم را پر کنید که شامل شماره کارت، رمز اینترنتی یا رمز کارت دوم، کد cvv2 و مدت اعتبار کارت می باشد. در ادامه به تفصیل توضیح خواهیم داد.
در نهایت با تکمیل حروف نمایش داده شده در تصویر، ربات یا انسان شناسایی می شود و در صورت کلیک بر روی گزینه پرداخت، پرداخت آنلاین شما با موفقیت انجام می شود.
کد رهگیری پرداخت آنلاین پس از انجام مراحل پرداخت آنلاین به شما نمایش داده می شود تا بتوانید برای هرگونه پیگیری از آن استفاده کنید.
چرا پرداخت آنلاین انجام نمی شود؟
اول، پرداخت آنلاین شما ممکن است گاهی اوقات به دلایل فنی با شکست مواجه شود در این صورت در صورت کسر پول از حساب بانکی شما جای نگرانی نیست زیرا پس از 72 ساعت وجه به حساب شما برگشت داده می شود
اگر ایمیل دارید، سعی کنید آدرس خود را وارد کنید تا در صورت عدم موفقیت، به اطلاعات پرداخت خود دسترسی داشته باشید.
اگر پرداخت آنلاین ناموفق را تجربه کردید، ممکن است دلایل مختلفی داشته باشد. در این زمان می توانید کارهای زیر را انجام دهید:
بعدا دوباره تلاش کنید.
بانکی که کارت خود را از آن خریده اید ممکن است دیگر به شما پاسخ ندهد. کارت دیگری را امتحان کنید.
یک بار پنجره پرداخت را ببندید و سپس به صفحه بانک مراجعه کنید.
لطفا توجه داشته باشید که گاهی اوقات این به دلیل مشکلات شاپرک یا پذیرش است. در این صورت یک درگاه پرداخت امن و سریع به کاربران کمک می کند تا پرداخت های ایمن و سریع داشته باشند و سرعت تراکنش های آنلاین را افزایش دهند. همیشه بهترین درگاه پرداخت امن پشتیبانی شده که به سریع ترین درگاه بانکی متصل می شود، بالاترین میزان موفقیت تراکنش را دارد.
شماره امنیتی هنگام پرداخت آنلاین چیست؟
کد امنیتی یا cvv2 یک عدد سه رقمی یا گاهی چهار رقمی است که در کارت های بانکی به عنوان شماره کارت 16 رقمی درج می شود. کارت صادر شده توسط هر بانکی دارای کد cvv2 است که باید هنگام پرداخت آنلاین آن را به همراه سایر مشخصات کارت وارد کنید.
برای پرداخت آنلاین به چه اطلاعاتی نیاز داریم؟
اگر قصد پرداخت آنلاین را دارید، باید جزئیات کامل موارد زیر را داشته باشید. عمومی:
شماره کارت:
شماره کارت همان عدد 16 رقمی است که روی کارت نوشته شده است. شش رقم اول این شماره در اصل کد مرتب سازی است و نشان می دهد که کدام بانک کارت شما را صادر کرده است. این شش رقم BIN نامیده می شود.
دو رقم بعدی یعنی ارقام 7 و 8 مربوط به کد محصول است که نوع کارت بانکی را مشخص می کند. به عنوان مثال، کارت های بانکی مانند کارت های نقدی مرتبط با حساب و کارت های پیش پرداخت مانند کارت های هدیه متفاوت هستند و کدهای مختلفی دارند.
اعداد باقیمانده یعنی اعداد 9 تا 15، شماره سریال کارت است که برای هر کارت جداگانه و منحصر به فرد است. آخرین رقم، رقم شانزدهم، نیز یک رقم چک است. این عدد در واقع برای وارد کردن صحیح پانزده عدد قبلی استفاده می شود. اگر به اشتباه یکی از شماره ها را در شماره سریال وارد کنید، شماره چک از جابجایی پول جلوگیری می کند.
رمز اینترنتی یا رمز دو کارته:
وقتی کارت رو گرفتی یک پاکت محرمانه با کارتی دریافت خواهید کرد که روی آن چهار رقم نوشته شده است. این اعداد اولین کد کارت شما هستند. که در دستگاه های خودپرداز و محل فروش استفاده می شود در پرداخت آنلاین شما باید رمز دوم داشته باشید. بنابراین برای دریافت رمز دوم در عوض، به یکی از دستگاه های خودپرداز بروید و رمز اینترنتی یا رمز دوم خود را از طریق گزینه ها دریافت کنید. در حال حاضر برای خریدهای بالای 100000 تومان نیاز به یک کلید پویا دارید که باید آن را برای کارت خود فعال کنید.
کد cvv2 یا کد امنیتی که روی یا پشت کارت درج شده است.
تاریخ انقضای کارت نیز روی کارت درج شده است.
همچنین می توانید یک آدرس ایمیل برای دریافت رسید پرداخت از طریق ایمیل وارد کنید.
نحوه ردیابی پرداخت های آنلاین ناموفق
هنگامی که پیامی به دلیل استفاده فیزیکی از کارت یا پرداخت آنلاین به بانک صادرکننده یا مرکز شتاب ارسال می شود، تراکنش با شکست مواجه می شود و با پیغام خطای تراکنش مواجه می شوید. برای ردیابی تراکنش پرداخت، می توانید این کار را به دو روش انجام دهید:
از طریق بانک پیگیری کنید و با آنها تماس بگیرید.
پرداخت خود را با استفاده از سیستم رهگیری آنلاین با کد رهگیری پرداخت آنلاین پیگیری کنید. ما همه چیز را در مورد خطای تراکنش ناموفق درگاه پرداخت آنلاین در مقاله به شما گفته ایم.
چگونه مشکل اتصال به درگاه پرداخت را حل کنیم؟
برای حل مشکل اتصال درگاه پرداخت، اولین قدم این است که متوجه شوید خطا از طرف بانک مبدا یا مقصد است یا سیستم شما ایجاد شده است. رایج ترین خطاهای سیستم های کاربر مربوط به خطاهای ssl است. در حال حاضر، به دلیل یک اشکال فنی در پروتکل امنیتی HTTPS، ممکن است در اتصال به درگاه پرداخت با مشکل مواجه شوید. این نوع پیام خطای SSL برای هر مرورگر متفاوت است. سایر مشکلات اتصال به درگاه پرداخت را در مطلب بعدی بیان کرده ایم.
چگونه مشکل اتصال درگاه پرداخت را حل کنیم؟
دلیل خطای تراکنش ناموفق در پرداخت آنلاین چیست؟
اگر به خرید آنلاین عادت دارید، ممکن است درگاه های پرداخت را تجربه کرده باشید. این نوع خطا نوعی خطای درگاه پرداخت اینترنتی است. از انواع خطاهای درگاه پرداخت می توان به موارد زیر اشاره کرد:
پرداخت نامعتبر است.
اطلاعات پرداخت نادرست است.
مبلغ پرداختی نامعتبر است.
کارمزد تراکنش با کارمزد سبد خرید یکی نیست.
یکی از دلایل خطای تراکنش ناموفق زمانی است که باگ یا خطایی در مرورگر وجود دارد که کوکی ها را از بین می برد. یا اپراتورهای اینترنت ممکن است مشکلات مربوط به ذخیره کوکی ها را گزارش کنند. همچنین، هنگامی که تغییرات نسخه PHP رخ می دهد. این روی ذخیره سازی کوکی ها تأثیر می گذارد. خطای اتصال درگاه پرداخت یا تغییرات شاپرک باعث خطای اتصال می شود. عموماً زمانی اتفاق می افتد که همگام سازی سرورهای درگاه پرداخت ناقص باشد یا خطایی در آن وجود داشته باشد.
جمع بندی
توجه داشته باشید که هنگام پرداخت آنلاین، زمانی که قصد دارید برای پرداخت وارد سایت دیگری شوید، حتما آدرس سایت دیگر را بررسی کنید. زیرا سارقان اینترنتی می توانند صفحاتی مشابه صفحات درگاه بانکی ایجاد کنند. به همین دلیل امنیت درگاه پرداخت برای کاربران بسیار مهم است. بهتر است از فایروال و برنامه آنتی ویروس قدرتمند استفاده کنید.
امنیت پرداخت های اینترنتی در همه شرایط، چه در حال پرداخت با کارت، چه برداشت پول از دستگاه خودپرداز یا خرید از فروشگاه آنلاین، جنبه بسیار مهمی دارد. به عنوان مثال، تلفن همراه و کیف پول خود را با هم مخلوط نکنید. سرمایه خود را جدا از پرداخت های روزانه خود نگه دارید.
نظرات این مطلب
تعداد صفحات : 0
درباره ما
اطلاعات کاربری
لینک دوستان
آرشیو
خبر نامه
چت باکس
پیوندهای روزانه
آمار سایت
کدهای اختصاصی